Заходи до Дня цивільного захисту

Безпека дітей завжди була пріоритетом сьогодення, але у цей важкий для нашої держави час жорстока реальність змушує зовсім інакше подивитися на проблему безпеки в цілому та безпеки дітей окремо.

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій 29 квітня 2024 року у школі  було проведено День цивільного захисту.

Основними завданнями були вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок учнів та персоналу школи щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, а також виконання законодавчих актів з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

У рамках Дня цивільного захисту було проведено:

  • навчальну евакуацію;
  • тематичну лінійку, яку підготували учениці 9 класу;
  • навчально-практичні квести для учнів 1-4 класів та 5-10 класів;
  • нагородження переможців квесту.

Учні 1-4 класів, під керівництвом учителів  Максименко В.В., Коханчук Р.В., Рибаченко І.В., Левчук К.П., подорожували різними станціями – “Казкова”, “Логічне мислення”, “Пазл”, “Медична допомога”, “Пожежники”,  “Правила дорожнього руху”, “Спортивна” та “Стихії”. Подорож була захопливою та цікавою. Кожен клас показав свої знання та вміння. Всі учасники квесту отримали нагороди.

Цікаві та змістовні завдання підготували для учнів основної та старшої школи вчителі Паламаренко Н.В., Мельник Н.М. – етап “Надзвичайні ситуації”, Захарчук В.В., Захарчук О.В. – етап “Як діяти під час сигналу “Повітряна тривога!””, Гребенюк І.В., Бордя А.Б. – “Правила дорожнього руху”, Велієва О.С., Слободяник С.В. – етап “Мінна безпека”, Стрільчук Т.П., Тальянчук А.О. – етап “Перша домедична допомога”, Діденко О.О., Бабійчук М.Є. – етап “Спортивний”.

Всі учні показали достатній рівеньзнань і навичок, однак перемогу у квесті виборола команда 9 класу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *