9 травня – День Європи

Для українців – це особливий день, адже нашу країну та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія, культура та, що найголовніше – наше спільне майбутнє.
Вчителі та учні ЗЗСО с. Бондурі , долучились до визначення цієї дати з нагоди Дня Європи , так як ця дата для нас є символом єдності , миру та згуртованості . Для здобувачів освіти були проведені такі заходи: “Шляхами Європи: відкриваємо таємниці країн!”, “Україна – це Європа”, вікторина до Дня Європи “Відкриваємо горизонти для себе”, “Сто метрів до Європи”.
День Європи в Україні є ще однією чудовою можливістю нагадати іншим і підтвердити, що українці — європейська нація. Громадяни нашої держави здавна сповідують принципи свободи й незалежності, які притаманні багатьом народам цивілізованих держав.
Вже третій рік ми живемо в умовах війни. У сьогоднішніх реаліях, наш народ героїчно відстоює від рашистської навали свободу, історію, демократію, культуру, людські життя, мрії та європейські цінності.
В цей день ми дякуємо Європейським країнам за значну підтримку, яку вони надають нашій державі та громадянам України в такий скрутний для нас час. Дякуємо всім, хто допомагає!
Віримо в мирну європейську Україну!
Докладаємо спільних зусиль заради перемоги!
Слава Збройним Силам України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *