Поки очі горять боротьба триває!

Сьогодні у ЗЗСО: СЗШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Бондурі відбулась неймовірно цікава і тепла  зустріч.   До навчального закладу завітали люди з великим серцем, мужністю, патріотизмом, любов’ю до рідної землі та її захисників, а саме   Людмила Анатоліївна Менюк, позивний Мальва — керівниця бронетанкової служби, психологиня, ветеранка російсько – Української війни, президент БФ «Сильні разом» , волонтер – Віталій Красюк, оператор дрона – Денис Гребенюк.

Людмила Анатоліївна, розповіла як разом із початком війни на Донбасі почала своє життя з нової сторінки. У 50 років вона вступила до університету, який успішно закінчила і показала своїм прикладом, що вчитись ніколи не пізно. Виважена, спокійна,  сильна і мудра  захисниця Мальва розповіла школярам про  реалії сучасного часу в якому ми живемо і наголосила, що важливо бути освіченою  людиною. Віталій Красюк  познайомив здобувачів освіти з різновидами та класифікаціями дронів, розповів  як працює дрон  камікадзе в бойових умовах. Денис Гребенюк продемонстрував  учням  з яких частин складений дрон і як він працює.  Волонтери розповіли учням про сучасні засоби ураження ворожої  техніки, дали можливість   потримати в руках вже використані одноразові  протитанкові  засоби :«Інлав», «Джавелін», «Ігла».Додатково показали Квадрокоптери DJI Mavic 3 і розповіли, яку важливу роль вони відіграють  у війні проти агресора!

Наприкінці зустрічі лідерка школи, учениця 9 класу Каріна Король, подякувала гостям за цікаву пізнавальну  зустріч і передала частину коштів у сумі 3000 гривень, зібраних на благодійному ярмарку для  потреб ЗСУ!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *