“Посади дерево-вирости мир!” До Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peac

“Посади дерево🌳-вирости мир🕊!”
До Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру
(International Day of Sport for Development and Peace)
Учні та працівники ЗЗСО: СЗШ І-ІІІ ст. -ДНЗ с.Бондурі мали неймовірну можливість приєднатися до екологічної акції відродження через спорт по висадженню сосен🌲 та червоного дуба📷.Це була надзвичайна доброчинна акція🫶, де кожен відчув себе частиною великого і важливого процесу – збереження природи🌿 та створення здорового середовища🍀 для майбутніх поколінь👨‍👩‍👧‍👦.
На території ДП Гайсинський Райагроліс , старшокласники та працівники навчального закладу власноруч висадили десятки сосен та саджанців червоного дуба на площі 5га📷🌲,які будуть сприяти очищенню повітря та підтримці біорізноманіття🌞🌱.
Ця доброчинна акція не лише змінила наше довкілля на краще, а й зміцнила нашу спільноту🤗. Ми відчули силу об’єднання та відданість спільній справі🤝. Спільність і згуртованість – ось ключові складові успіху у будь-якій ініціативі👍.
Нехай цей маленький ліс🌲🌳 буде символом нашої відданості природі та нашої здатності до змін. Нехай він буде місцем, де кожен може знайти натхнення та мотивацію для дії на благо нашої планети🌏.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *