Дні мистецтва та креативу «Наповнимо музикою та веселкою наші серця»

Згідно річного плану з 11.03 по 15.03 у нашому навчальному закладі проходив Тиждень мистецтва. 🎶🖼️💗 Метою було створення зв’язку між внутрішнім світом учня та його оточенням: відкрити натхнення, познайомити з цікавими засобами мистецтва, поглибити знання про людей, які внесли неоціненний вклад у розвиток світового мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття, відкрити в дитині найпотаємніші, найтонші почуття прекрасного.
🎶 В рамках тижня мистецтва, для учнів початкових класів були проведені різноманітні, інтерактивні вправи: розгадування мистецьких ребусів🎷🎭, складання музичних пазлів🧩🎧, які сприяли розвитку інтересів дітей до мистецтва, бажанню творити, пізнавати прекрасне.
🧩🎧Школярі отримали позитивні емоції, гарний настрій та задоволення від уроків🎶та участі у флешмобі «Кольорові долоньки».
🧩🎧Весело, гучно та радісно проходили музичні перерви для школярів. Вчителькою музики та образотворчого мистецтва Стрільчук Т.П., для учнів 5 -8 класів було організовано майстер – клас з нетрадиційного малювання шоколадом. Учні мали можливість не тільки намалювати шоколадний малюнок , а навіть посмакувати ним. Школярі 6-7 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків “Я художник, я так бачу”, позмагалися в інтерактивних музичних іграх “Відгадай мелодію”, «Назви українську пісню по емодзі». 🖐🌈💙💛Кращим знавцем сучасної української пісні стала учениця 6 класу Ковтун Ніколь. На уроках інформатики здобувачі освіти 5-6 класів вчились поєднувати цифрове та образотворче мистецтво у програмі Рower Point Яскраво, весело та цікаво пройшли дні мистецтва.👭🌈 Кожен з учасників різноманітних заходів зміг знайти те, що саме йому цікаво: помалювати🎨, поспівати👭, дізнатись щось нове👩‍💻🧑‍💻.
Щиро дякуємо кожному учаснику за позитив, яким ви надихаєте оточуючих!!! 🎶🖼️🇺🇦💗

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *