Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу предметів

Осередками творчої науково-методичної роботи навчального закладу виступають методичні об’єднання. Самодостатнім та ініціативним з-поміж інших є методоб’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Це висококласні фахівці, які глибоко знають свій предмет, володіють різноманітними методами і прийомами навчання, чутливо реагують на виклики часу. Їм властивий високий рівень самоорганізації та самодисципліни, бачення близьких і далеких освітніх перспектив виховання дітей.
Науково-методична проблема, над якою працюють наші словесники, – «Підвищення якості та результативності уроку через упровадження інформаційних, мультимедійних та інших інноваційних технологій у навчальний процес». Головне завдання цього напряму роботи – забезпечити умови для ефективного використання нових іиформаційно-комунікативних технологій (ІКТ) у навчанні, що основується на принципах наступності, послідовності, систематичності.
Сьогодні на засіданні МО підведено підсумки роботи за поточний рік та накреслено завдання на наступний навчальний рік. Було висвітлено також такі питання:
– Обмін досвідом про форми й методи роботи з обдарованими дітьми.
– Про виконання навчальних планів та програм за 2022-2023 навчальний рік.
– Презентація та обговорення Критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів НУШ з предметів суспільно-гуманітарного циклу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *