Останній дзвоник 2022-2023 навчального року

Свято Останнього дзвінка – радісно-хвилюючий день, день підбиття підсумків і планування майбутнього. На жаль, цьогоріч він не такий, як завжди. Але, незважаючи на складні часи, вчителі, учні, батьки знову разом, усміхнені, щасливі і налаштовані на хвилю оптимізму.

Для кожного з нас цей день має своє значення. Для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління. Для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, це успішне подолання чергової сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу, опанувавши новими знаннями, компетентностями, сформувавши необхідні для життя навички.

Сьогодні особливий день для наших випускників. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у доросле самостійне життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями та здобутками.

Присутніх привітали директор школи Гребенюк Іван Васильович, староста села Бондурі – Павлюк Світлана Іванівна та директор сільського будинку культури – Сауляк Марія Олександрівна.

На урочистостях підведено підсумки роботи школи , нагороджено учнів  за успіхи у навчанні, активну участь у позакласній роботі, переможців районних та обласних конкурсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *