МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу предметів

Методична робота в школі – спеціально організована діяльність усього педагогічного колективу, що спрямована на підвищення педагогічної майстерності кожного вчителя. У свою чергу, методична робота окремого педагога – свідома, планомірна і безперервна робота вчителя, направлена на розширення теоретичних знань та вдосконалення педагогічної майстерності, необхідних для щоденної практичної діяльності. Велику роль у творчому розвитку кожного вчителя відіграє діяльність шкільних методичних об’єднань.

Сьогодні проведено засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу предметів, на якому було висвітлено питання:

– Форми і методи викладання української мови та літератури з використанням ІКТ, спрямовані на розвиток творчих здібностей школярів.

– Проблеми формування читацької компетентності учнів у контексті сучасного  змісту шкільної літературної освіти.

– Формування  інформаційної грамотності здобувачів освіти в процесі вивчення різноманітних дистанційних платформ.

– Вироблення рекомендацій на   допомогу учням і батькам 9, 11 класів для кращої підготовки до ДПА та ЗНО з української мови та літератури.

– Аналіз результатів участі учнів  у Всеукраїнських олімпіадах, Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Т. Г. Шевченка, Всеукраїнському конкурсі знавців рідної мови імені П. Яцика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *