День визволення України від нацистських загарбників

28 жовтня – День визволення України від нацистських загарбників. В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій окупантів.

78 років тому мільйони наших співвітчизників віддали своє життя, щоб більше ніколи не повернулися часи воєнних жахіть та поневолення на українській землі. 78 років тому нацистських окупантів було вигнано з української землі.

Боротьба за незалежність України продовжується і сьогодні. Наші воїни виборюють свободу та захищають українські кордони від ворога. Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави.Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших героїв і твердо віримо у нашу Перемогу!Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Сьогодні вшановуючи пам’ять загиблих воїнів – односельчан відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблих воїнів.

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *