Корисні Інтернет-ресурси для батьків і дітей під час вимушених канікул

Зі звернення  Сергія Шкарлета Міністра освіти і науки: “Українські діти та вчителі зараз змушені ховатися в сховищах від щогодинних ракетних обстрілів і переживати страшенні психологічні травми. Саме тому спільно з партнерами та закладами вищої освіти підготовлено серії інформаційних матеріалів від Світлани Ройз (натискай тут – сторінка у Facebook) для психологічної підтримки дітей, а також організовано щоденні онлайн зустрічі на https://facebook.com/eduhub.in.ua/ з сертифікованими психологами Асоціації інноваційної та цифрової освіти.

Працює Телеграм-канал «Підтримай дитину (https://t.me/pidtrumaidutuny)» для підтримки дітей у складні часи легкими вправами, які можна виконувати під час перебування у сховищі чи вдома.

Viber-спільнота «Школа_інфо (https://vb.me/school_info в умовах воєнного стану запустила освітню ініціативу. Вони публікують завдання для учнів 1-4 класів, адже вимушені «канікули» не повинні заважати розвитку та здобуттю освіти.

Дистанційна школа «Оптіма» відкрила (https://mon.gov.ua/ua/news/bezplatne-navchannya-u-shkoli-optima-1-11-klasi) безоплатний доступ до навчальної платформи для всіх дітей, хто має інтернет. Математична онлайн-платформа CIOS відкрила (https://bit.ly/3K42EPG) безкоштовний доступ для вчителів і здобувачів до 31 березня.

Телеграм канал «Павлуша і Ява(https://t.me/pavlushaiyava публікує аудіо-казки для сімей із дітьми.”



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *