Тиждень безпеки дорожнього руху

🚔У рамках національного проєкту «Безпечна країна» з 13 по 17 травня 2024 року в навчальному закладі тривав Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» в рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 рр., метою якого є попередження дорожньо-транспортного травматизму. В школі були проведені цікаві заняття, ігри та бесіди.
🚔 Школярі активно брали участь у вікторині «Знай і вивчай правила дорожнього руху», де мали змогу перевірити свої знання та дізнатися багато нового.
🚔 Окрім цього, проводилися практичні заняття з безпеки дорожнього руху на тему «Дорожні знаки та їх значення», де учні навчалися розпізнавати різні дорожні знаки та розуміти їхню важливість.
🚴🏍️Однією з ключових подій став єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», на якому учні обговорювали важливість дотримання правил дорожнього руху для збереження життя та здоров’я.
🚴Також відбувся конкурс малюнків «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай». Діти із захопленням створювали яскраві та змістовні малюнки, які наочно демонстрували важливість дотримання правил дорожнього руху.
Сподіваємося, що отримані знання допоможуть їм бути обачнішими на дорогах та завжди дотримуватися правил дорожнього руху. 🚴🏍️🚙
✅Корисні посилання для здобувачів освіти:
▪️дидактична гра “Правила дорожнього руху для маленьких пішоходів” https://www.youtube.com/watch?v=hqhJ63f7ykc

▪️правила дорожнього руху для дітей, безпека на дорозі
▪️“Дорожні знаки” дидактична гра з безпеки життєдіяльності для дітей https://www.youtube.com/watch?v=Wh6Lri6J7L

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *