МО вчителів природничо-математичного циклу дисциплін

27 березня 2023 року було проведено засідання МО вчителів  природничо-математичного циклу дисциплін на тему «Питання розвитку творчості вчителів та учнів в умовах соціалізації особистості».

Педагоги розглянули методи і прийоми формування в учнів навиків самостійного пошуку інформації на уроках інформатики. Акцентували увагу на навчальні екскурсії, які займають особливе місце серед форм та методів навчання, оскільки залучають учнів до процесу формування компетентностей за допомогою дослідницької діяльності. Переглянули особливості проведення навчальних проєктів з фізики. Зазначили, що молодь має усвідомлювати важливість здорового способу життя й працювати над моральним, психічним та фізичним самовдосконаленням, дбайливо ставитися до власного здоров’я та здоров’я оточуючих. І саме застосування інноваційних технологій сприяє такому розвитку як для вчителів, так і для учнів.

А також обговорили переглянуті онлайн-презентації авторських концепцій підручників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (5 та 6 класи) та обґрунтували свій вибір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *