ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

Тиждень безпеки дорожнього руху розпочався із зустрічі  з ювенальним офіцером національної поліції Гудимою Наталією Миколаївною. Під час візиту до школярів Наталія Миколаївна розповіла про основні правила дорожнього руху, як потрібно себе поводити пішоходам, як себе позначити, щоб стати помітним для водіїв транспортних засобів.

Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *