Методичне об’єднання класних керівників

Методичне об’єднання класних керівників – це структурний підрозділ внутрішкільної системи управління  виховним процесом, який координує науково-методичну та організаційну роботу класних керівників. Класний керівник – найближчий і безпосередній вихователь і наставник учнів у навчальному закладі. Він організовує і справляє виховний процес у класі, поєднуючи виховні зусилля вчителів, батьків і суспільства. Класний керівник піклується про всебічний розвиток дітей, працьовитість, вихованість, зміцнення дисципліни та порядку в класі. Класний керівник – універсальна особистість, це і вихователь, і соціальний педагог, і педагог-організатор.

Сьогодні проведено засідання методичного об’єднання класних керівників, на якому було висвітлено тему “Використання сучасних інноваційних технологій виховання у роботі класного керівника”

Питання, які висвітлювалися на методичному об’ єднанні:

  1. Можливості використання ІКТ та інтернет-ресурсів в організації інноваційної діяльності класного керівника у проведенні класних годин – Левчук К.П.
  2. Виховання в учнів навичок здорового способу життя. Організація роботи щодо формування здорового способу життя в умовах дистанційного навчання – Діденко О.О.

Інноваційні технології як засіб підвищення якості виховного процесу – Мельник Н.М.

  1. Про участь класних колективів у шкільних та позашкільних заходах творчого спрямування – Максименко В.В.
  2. Огляд літератури та матеріалів періодичної преси про сучасні інноваційні технології у роботі класного керівника. – Манчук Л.В.
  3. Підбиття підсумків виховної роботи за І семестр – Слободяник С.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *